Onze visie

De kracht van het gewone gezin waar ieder kind recht op heeft. Kinderen hebben recht op een thuis waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen.

Daarom spreekt de visie en werkmethode van Gezinshuis.com ons erg aan

Een citaat uit “Stijlvolle eenvoud” Franchiseformule Gezinshuis.com:

“Gezinshuis.com is een organisatie van en voor gezinshuizen. Zij vindt haar oorsprong in de overtuiging dat opgroeiende kinderen en jongeren een betrokken omgeving nodig hebben, waar geloofd wordt in en gewerkt wordt met de talenten en gezonde ontwikkelingsmogelijkheden van die kinderen en jongeren.

Gezinshuizen zijn in de kern sociale gemeenschappen waar deze jongeren geaccepteerd worden, perspectief krijgen en waarin volwassenen een echte band met hen aangaan.

De kracht ligt in het versterken (empowerment) van het gewone leven.”

Klik op de logo’s voor meer informatie:
www.schouderaanschouder.nl

 

 

Wij willen de kinderen laten zien dat ze hun eigen waarde hebben. Wij willen met hun mee-, in- en samenleven. Vandaar ook: “Zie in het gewone het bijzondere”.

Om in contact te komen met de vertrouwenspersonen kan je verdere informatie vinden op de website van zorgbelang-drenthe.

Voor klachten verwijzen we je naar de klachtenfunctionaris van Schouder aan Schouder mail:

klachtenfunctionaris@schouderaanschouder.nl

telefoon: 06 5046 62 19

Wij zijn leerbedrijf voor de opleidingen: Sociaal werker, persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg en gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Zie de website van stagemarkt voor meer informatie.

Ons gezinshuis voldoet aan de eisen voor het Keurmerk Gezinshuizen.